Општински штаб за ванредне ситуације препоручио грађанима да поштују Наредбу Министра здравља о забрани окупљања на јавним местима у затвореном и отвореном простору

Општински штаб за ванредне ситуације на 27. ванредној седници одржаној 12.05.2020. године донео је Препоруку којим се грађанима препоручује да поштују Наредбу Министра здравља о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима, у затвореном и отвореном простору...

Ради спречавања ширења заразне болести Covid 19 забрањују се јавна окупљања на целој територији Републике Србије на јавним местима у затвореном и отвореном простору када се истовремено окупља више од 50 лица. 

За време дозвољеног окупљања на јавним местима у затвореном простору морају бити примењене све превентивне мере које се односе на дезинфекцију руку, употребу личних заштитних средстава (маски) и растојања између присутних лица од најмање 2 метра.

За време дозвољеног окупљања на јавним местима у отвореном простору, растојање између окупљених лица од најмање 2 метра уз употребу заштитних средстава (маски)

Забрана окупљања из наредбе Министра здравља траја док траје опасност од ширења заразне болести Covid 19 на територији Републике Србије. 

Ступањем на снагу ове Наредбе престаје да важи Наредба о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима у затвореном простору ("Сл. гласник РС" број 39/20) 

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka