Обавештење о измени режима саобраћаја током одржавања Јесењег вашара у Блацу

Општинска управа Општине Блаце обавештава јавност да ће 4. септембра режим саобраћаја у насељу Блаце бити привремено измењен. Због одржавања традиционалног јесењег вашара, дана 4.9.2021.год. режим саобраћаја ће бити измењен у трајању од 5.00 до 24.00 часа.

Мења се режим саобраћаја на путу тако што се обуставља саобраћај моторних возила у насељу Блаце у улици Краља Петра I дана 04.09.2021. године у трајању од 05:00 до 24:00 часова, ради одржавања манифестације „Јесењи вашар“ и то, у улици Краља Петра I Карађорђевића од раскрснице са улицом Браће Вуксановић до кружног тока и у улици Вука Караџића од раскрснице са улицом Краља Петра I Карађорђевића до раскрснице са улицом Светог Саве. За време обуставе саобраћаја, саобраћај моторних возила биће преусмерен: из улице Карађорђева (из правца Крушевца) према улици Радоша Јовановића Сеље и према улици Браће Вуксановић и из улице Краља Петра I Карађорђевића (из правца Белољина) према улици Светог Саве.

Привремена обустава саобраћаја  односи се на сва моторна возила изузев возила са првенством пролаза и возила комуналних предузећа у случају кварова на инфраструктури као и возила излагача на манифестацији „Јесењи вашар“.

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg