Завршна презентација Дивац омладинског фонда Блаце, додељене захвалнице и похвале најбољима

Последњег радног дана у прошлој години, 31. децембра, у канцеларији председника Скупштине Општине Блаце додељене су захвалнице пројектним тимовима и донаторима њихових пројеката који су реализовани у оквиру Дивац омладинског фонда Блаце.

divac

Укупно је реализовано 12 пројеката у 2014. години у вредности од 10.000 америчких долара а програм су спровели Фондација Ана и Владе Дивац и Општина Блаце, посредством Kанцеларије за младе. У партнерству са Фондацијом Ана и Владе Дивац реализацију су подржали и Балакански фонд за демократију, Трикотажа Ивковић и Sport events and friends.

Споразумом између Општине Блаце и Фондације Ана и Владе Дивац, наставља се рад омладинског фонда у наредних две године. Сви пројекти су успешно реализовани а највише пројеката је било из области спорта, тј. уређења спортске инфраструктуре за младе у руралним срединама.

Из Канцеларије за младе, координатор КЗМ и сарадници честитали су младима Нову 2015. годину а посебно су захвалили члановима одбора Дивац омладинског фонда Блаце на преданом волонтерском раду, који је знатно допринео побољшању услова живота младих у Блацу.

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka