Гумитекс победник турнира у малом фудбалу

У Спортској хали „Чика Душко Јовановић“, у суботу увече, финалним утакмицама за прво и треће место завршен је турнир у малом фудбалу „Блаце 2015“.

Победник овогодишњег турнира је екипа „Гумитекс“, друго место освојила је екипа „Еуролукс Лукини“ а треће место припало је екипи „Дис Јаворац“.

За најбољег голмана проглашен је Сакић Стефан (Дис Јаворац), најбољи стрелац је Станковић Никола (Еуролукс Лукини) а најбољи играч Тројановић Синиша (Гумитекс).

gumitex

Турнир су и ове године организовали Општина Блаце и Спортско туристичко трговински центар „Нирвана“, који су обезбедили вредне награде за најбоље учеснике турнира, тако да су освајачи првог места награђени са 80.000 динара, другог са 40.000 и трећег места са 20.000 динара. Сем тога велики број награда додељен је гледаоцима у Спортској хали „Чика Душко Јовановић“ којих је, према речима организатора, било преко 5.000 у десет дана трајања турнира.

Пехаре и награде најбољим екипама и појединцима уручили су Иван Бургић, председник Општине Блаце, Зоран Јозић, народни посланик и Миле Ћојбашић, директор СТТЦ „Нирвана“.

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka