Блаце се представља на сајму туризма

На предстојећем 38. Међународном сајму туризма, који се одржава од 18. до 21. фебруара у Београду, Спортско туристичко трговински центар „Блаце“ представиће туристичке потенцијале општине Блаце.

sajam turizma bg1

Под слоганом „Где још нисте били?“ овогодишњи сајам, који важи за највећу туристичку манифестацију у Србији и југоисточној Европи, окупља 55 земаља учесница и 1153 излагача.

СТТЦ „Блаце“ представиће све оно што је везано за промоцију Блаца: манифестације, произвођаче здраве хране, блачке привреднике, установе и све препознатљиве симболе општине Блаце. На свом штанду очекују изузетну посећеност, а како је најављено у суботу ће сајам и штанд посетити и „Клуб жена Блаце“, студенти и професори ВПШСС Блаце, одсек туризам, представници локалне самоуправе.

Поред Сајма туризма, од 18. до 21. фебруара биће одржани и 7. Сајам вина Beowine, 12. Међународни сајам опреме за хотелијерство и угоститељство Horeca, као и 12. Сајам сувенира "Посетите Србију", на око 15.000 квадрата изложбеног простора, у халама 1, 1а, 2, 3 и 4 Београдског сајма.

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka