Дани шљиве: Семинари за младе о маркетингу у пољопривреди и туризму, медијима и комуникацији

Од 27. до 29. августа у сали Скупштине Општине Блаце биће одржан семинар на тему "Маркетинг у туризму и комуникација са медијима" као и предавање на тему медији и комуникација у функцији заштите и унапређења животног амбијента које ће одржати Академик проф. др Раде Биочанин.

MOS logo novi
Позив је отворен за све младе који се баве туризмом, сеоским туризмом, услужним делатностима, прозиводњом хране и пића (меда, ракије, вина), прозиводњом одеће, обуће са етно мотивима, старим занатима, хотелијерством, маркетингом, прозиводњом добара која могу бити туристички занимљива, сапуна, свећа, сувенира...
Семинар ће покрити теме Маркетинг у пољопривреди и туризму и комуникација са медијима и биће практично оријентисан.
Семинар и предавање су бесплатни и млади ће имати прилику да стекну знање и вештине од најеминентнијих стручњака наведених области.
Сви заинтересовани могу се пријавити до 25. августа до 15х личним доласком у Канцеларију за младе Општине Блаце или позивом на број 371-167. Позив важи и младима који живе у општинама Прокупље, Куршумлија и Житорађа. Учесницима из других општина које су наведене биће рефундирани путни трошкови.
Пројекат „4.Сајам омладинског туризма у Топличком округу“ спроводи Општина Блаце а финансира Министарство омладине и спорта.
Контакт за пријаву: 027/371-167, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Word2007icon пријавни формулар

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka