Последње припреме пред "Дане шљиве"

У Блацу се ужурбано обављају последње припреме пред почетак најзначајније манифестације овога дела Србије. Дванаести „Дани шљиве“ званично ће бити отворени сутра на бини која је већ постављена у центру града.

ulica-sljiva

Како традиција налаже, организатори су се побринули да обезбеде све садржаје како би током наредна три дана трајања популарне „шљивијаде“ на најбољи могући начин популарисали Блаце и пољопривредне потенцијале читавог овог региона. Очекује се богата понуда шљиве и производа од овог воћа коме Блаце посвећује предстојеће дане, међу којима је свакако најпознатија и најпризнатија блачка шљивовица.

flase

Спремни су и најразличитији сувенири за госте и посетиоце. У програму који је припрмљен за свакога ће бити понешто, од најмлађих до старијих посетилаца. Организатори још увек не откривају имена победника у такмичарским категоријама, тако да остаје да сачекамо суботу и церемонију затварања манифестације и сазнамо ко су власници најбоље шљивове ракије, најуређенијег шљивика, најбољи млади пољопривредници...

prirodno

 

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka