Јавни позив на Дане шљиве

Општина Блаце и Туристичка организација "Блаце" организују традиционалну манифестацију Дани шљиве од 25.-27. августа и позивају Вас да у Блаце дођете са Вашом породицом, пријатељима, кумовима, и заједно уживате у благодетима недирнутих блачких пропланака и музичким концертима који спадају у ред најпосећенијих у Србији.

25. август - Лексингтон бенд

26. август - Халид Бешлић и група Легенде

27. август - Црвена Јабука

Дођите да заједно наздравимо у част шљиви која нас је прославила. Уживајте у шљиви и пићу али пијте са мером! Шљивовица је део српске традиције – уз њу се слави, обележавају значајни тренуци у животу, поклања се уз најбоље жеље, прима са посебном захвалношћу, уз њу се и туга лакше подноси.

dani sljive 2017

У Србији се шљива гаји вековима. Уз пекмез, компот, сок од шљива, одрасле су генерације. Произвођачи најбољих ракија имају посебан статус. Дани шљиве у Блацу је манифестација која прославља труд и упорност генерација узгајивача овог племенитог воћа. И ове године Дани шљиве ће стручним скуповима, пословним сусретима и, наравно, фестивалским делом демонстрирати опредељеност локалне самоуправе да и надаље буду место подршке и стимуланса у најпознататијем воћарском крају.

Промотивна кампања “… Пољубац шљиве!” осмишљена је са циљем да промовише како саму манифестацију “Дани шљиве”, тако и даље, континуирано ангажовање на промоцији производа од шљиве из Блаца и околине. Слоган је осмишљен са идејом да нагласи уживање у конзумирању шљиве и производа од шљиве, и да потенцира емоције које тај гест наклоности изазива, које су у сагласју са укусима и ефектима које осећамо кад једемо шљиву, и конзумирамо производе од шљиве – слатко, пријатно, лепо, топло…

Зато позивамо све који воле шљиву и добру забаву да дођу у Блаце у периоду од 25-27. августа и проведу незаборавне тренутке које ће памтити довека!

Општина Блаце и Туристичка организација „Блаце“

Комплетан програм манифестације преузети ОВДЕ

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije