Председник општине Зоран Јозић уручио решења о додели субвенција за развој пољопривреде

Јуче, у сали Културног центра „Драинац“ Блаце, са почетком од 12 часова, Председник општине Зоран Јозић уручивао је решења о додели субвенција за развој пољопривреде.

Општина Блаце је за подстицај у пољопривреди кроз више мера, предвидела 20 милиона динара а  према речима Председника Општине Блаце Зорана Јозића, уручена су решења о додели субвенција првој групи пољопривредних произвођача који су поднели захтеве и који су испунили услове за доделу субвенција за развој пољопривреде на територији општине Блаце.

resenja za poljoprivredu

„Сви који су поднели захтеве а испуњавају услове, а скоро сви испуњавају услове, добиће средства што ће из године у годину подићи квалитет у пољопривредној производњи и омогућити нам да будемо конкурентнији. Прошле године поднето је око 470 захтева а ове 263. Обрада захтева је у току тако да ће ускоро и остали пољопривредни произвођачи који су поднели захтеве добити решења и биће им исплаћена средства, сазнајемо од председника Општине Блаце Зорана Јозића“.

resenja za poljoprivredu 2

У име пољопривредне службе Општинске управе општине Блаце присутнима се обратио Бојан Николић  Душан Зечевић, директор земљорадничке задруге „Блачка“.

Председник Општине Блаце Зоран Јозић истакао је да се локална самоуправа максимално труди да што више помогне пољопривредним произвођачима овог краја јер је блачки крај претежно пољопривредни.

Председник општине Зоран Јозић уручио решења о додели субвенција за развој пољопривреде

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije