Скупштина општине Блаце усвојила предлог буџета за 2018. годину

Oдборници Скупштине општине Блаце на седници одржаној 17.12.2017. године у Културном центру "Драинац" усвојили су предлог буџета за 2018. годину. Председник општине Блаце Зоран Јозић истакао је да је потребно доста енергије и квалитетног рада како би се на најбољи могући начин испланирао приход и расход за следећу годину.

Укупни приходи и примања буџета општине Блаце за 2018. годину утврђени су у износу од  360.129.533,00 динара, што, како је рекао председник општине није довољно за све годишње потребе.

"Уз добру сарадњу и рад са свим нашим јавним предузећима покушали смо да направимо најбоље могуће решење за следећу годину и надам се да смо у томе успели, како бисмо задовољили што више потреба нашег становништва, рекао је председник Општине Блаце Зоран Јозић који је свим грађанима пожелео све најбоље поводом предстојећих празника".
Председник Скупштине општине Блаце Милош Васиљевић саопштио је да се ради о веома концизном и перспективном буџету што може да нам донесе бољитке у 2018. години. Он је такође свим грађанима пожелео све најбоље поводом предстојећих празника.

Одлука о буџету општине Блаце ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном листу општине Блаце", а примењиваће се од 01.01.2018. године.

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije