Завршена подела Решења за подстицаје у пољопривреди, општина издвојила 21 милион динара за ову намену

Јуче је у Културном центру „Драинац“ завршена подела Решења за подстицаје у пољопривреди за које је општина Блаце издвојила 21 милион динара.

Пољопривредним произвођачима том приликом испред надлежног одељења за пољопривреду Општинске управе општине Блаце обратио се Бојан Николић који је рекао да је током 2017. године поднет 371 захтев за подстицаје у пољопривреди и да укупна потраживања пољопривредника износе 21 милион што општину Блаце сврстава у лидера по улагањима у пољопривреду, не само у Топличком округу него и много шире.

resenja za polj

Да је пољопривреда та у коју ће се и наредне године посветити велика пажња и у коју ће општина Блаце максимално улагати потврдио је председник Општине Блаце Зоран Јозић који је присутнима најавио да на путу до остваривања наредних субвенција свима на располагању у едукативном погледу стоје пољопривредна служба општине Блаце, пољопривредно – саветодавна служба Агро пољосавет Блаце са својим саветодавцима, као и земљорадничка задруга Блачка.

Јуче је завршена подела свих решења пољопривредним произвођачима који су конкурисали за неку од субвенција у општини Блаце у 2017. години.

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije