Почиње 3. Сајам рукотворина

У холу Културног центра „Драинац“, данас и сутра  одржаће се 3. Сајам рукотворина под слоганом “Створиле су руке”. Манифестација ће имати рекордан број излагача из Блаца, Прокупља, Ниша, Алексинца, Врњачке Бање и других градова из целе Србије. Организатор ове манифестације је Културни центар „Драинац“ Блаце.

На манифестацији ће бити изложени текстилни одевни предмети (плетени, везени, шивени), прехрамбени ручно рађени производи (слана и слатка зимница, сокови, слаткиши) као и други ручно рађени производи.

У току трајања манифестације биће и пратећег програма у виду радионица. За данас је планирана радионица „Створиле су руке“ за ученике основне школе од 1. до 4. разреда, а у среду 17. јануара радионица „С колена на колено“ за децу предшколске установе „Наша радост“. Такође у оквиру манифестације фолклорни ансамбл „Драинац“ одржаће завршни концерт 16. 01.2018. са почетком у 18 часова.

Последњег дана манифестације,  са почетком у 17. часова, биће одржана етно модна ревија из Алексинца а потом ће бити проглашене најбоља плетиља, најбоља везиља, најбоља домаћица и најбољи штанд.

Посетиоци сајма имаће прилику да тајним гласањем изберу најбољи штанд.

konacno sajam 3 729x1024

 

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije