Уприличен пријем за делегацију братског града Водњана из Истре

Председник Општине Блаце Зоран Јозић приредио је у петак, 26.01.2018. године, пријем за делегацију братског града Водњана (Истра). Пријему је присуствовао и начелник Општинске управе Зоран Милутиновић. Делегацију града Водњана Дигнано из Истре чинили су заменици градоначелника Енеа Кодачи и Дирјана Хреља и саветник у одељењу за привреду и европске пројекте Андреа Манзин.  Они су боравили у Блацу у радној посети, у окивру боравка ученика и наставника Основне школе „Водњан“ који су били гости Основне школе из Блаца протекле недеље.

vodnjan prijem 2018

Председник Јозић је током састанка који је уприличен у његовом кабинету нагласио да је ова вишегодишња, успешна сарадња између Водњана и Блаца крунисана и лепом сарадњом у виду размене деце.

Делегација града Водњана Дигнано захвалила се на одличном гостопримству такође похваливши сарадњу два града која се темељи и на размени деце која су овом приликом боравила у Блацу, на Копаонику и у Нишу.

У име градоначелника Водњана Клаудиа Витасовића председнику Општине Блаце уручен је и поклон са посветом, а у питању је новоизрађена монографија града Водњана у којој је на свеобухватан начин представљена историја овог града.

slika joza i enea

По завршетку пријема представници делегације града Водњана, заједно са председником СО-е Блаце Милошем Васиљевићем, обишли су Спортски центар „Блаце“ и спортску халу “Чика Душко Јовановић” где се играју и прволигашки мечеви у футсалу.

Даљи обилазак настављен је у Основној школи “Стојан Новаковић” у Блацу. Делегација из братског града Водњана присуствовала је и свечаностима у КЦ „Драинац“ поводом школске славе „Свети Сава“.

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije