Одржана 26. Седница СО-е Блаце. Милан Ћурчић (СНС) изабран на функцију председника општине

На 26. Седници СО-е Блаце која одржана 17.07.2018. године у Културном центру "Драинац", на дневном реду нашле су се бројне тачке дневног реда међу којима су најактуелније оставка досадашњег председника општине Зорана Јозића и избор новог председника и заменика председника општине.

На седници којом је председавао председник СО-е Блаце Милош Васиљевић, за новог председника изабран је Милан Ћурчић, са изборне листе "Александар Вучић - Србија побеђује". За његовог заменика изабрана је Сузана Вељовић, са исте изборне листе. 

На седници је усвојен и ребаланс буџета општине Блаце, враћени су одборнички мандати Зорану Јозићу и Ивану Бургићу који су након престанка функције поднели захтев за враћање одборничких мандата које су освојили на локалним изборима одржаним 2016. године. На седници се гласало и за избор новог састава Општинског већа. Све тачке дневног реда усвојене су убедљивом већином. 

Након седнице, медијима се обратио нови председник општине Милан Ћурчић који се захвалио свим одборницима на подршци као и досадашњем председнику на резултатима. Поручио је да ће са својим тимом дати све од себе како би наставио реализацију започетих пројеката у корист свих грађана општине Блаце.  

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka