Општина Блаце и Туристичка организација Блаце позивају на Дане шљиве

Општина Блаце и Туристичка организација “Блаце” од 24.-26. августа организују 16. Дане шљиве и позивају Вас да у Блаце дођете са Вашом породицом, пријатељима, кумовима, и уживате у благодетима недирнутих блачких пропланака и најпосећенијим музичким концертима у Србији.

24. август – Амадеус бенд, Аца Лукас

25. август – Гоца Тржан, Дејан Петровић и Биг бенд

26. август – Ван Гог

У Србији се шљива гаји вековима. Уз пекмез, компот, сок од шљива, одрасле су генерације. Произвођачи најбољих ракија имају посебан статус. Дани шљиве у Блацу је манифестација која прославља труд и упорност генерација узгајивача овог племенитог воћа. И ове године Дани шљиве ће стручним скуповима, пословним сусретима и, наравно, фестивалским делом демонстрирати опредељеност локалне самоуправе да и надаље буде место подршке и стимуланса у најпознататијем воћарском крају.

Промотивна кампања “… Пољубац шљиве!” осмишљена је са циљем да промовише како саму манифестацију “Дани шљиве”, тако и даље, континуирано ангажовање на промоцији производа од шљиве из Блаца и околине. Слоган је осмишљен са идејом да нагласи уживање у конзумирању шљиве и производа од шљиве, и да потенцира емоције које тај гест наклоности изазива, које су у сагласју са укусима и ефектима које осећамо кад једемо шљиву, и конзумирамо производе од шљиве – слатко, пријатно, лепо, топло…

Позивају се сви који воле шљиву и добру забаву да дођу у Блаце у периоду од 24-26. августа и проведу незаборавне тренутке!

„Дођите да заједно наздравимо у част шљиви која нас је прославила. Уживајте у шљиви и пићу али пијте са мером! Шљивовица је део српске традиције – уз њу се слави, обележавају важни тренуци. Видимо се у Блацу“.  

 

Погледајте комплетан програм манифестације ОВДЕ

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije