Септембарски дани НАЛЕД-а у двору Карађорђевића уз специјалитете из Блаца

Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) организовала је у четвртак 06. септрембра традиционални септембарски сусрет својих чланова и партнера у Краљевском двору у Београду, на којем је поручено да ће НАЛЕД наставити да остварује још боље резултате у борби за унапређење услова пословања у годинама које долазе. На овом догађају представљени су многи специјалитети из Блаца а највећу пажњу присутних привукли су џем од шљиве, ракија, вино „Доја“...

Нови председник Управног одбора НАЛЕД-а и генерални директор Апатинске пиваре Владимир Новаковић је, на свечаном пријему у Краљевском двору, поручио да је НАЛЕД, откако је пре 12 година, уз подршку УСАИД-а, основан као јединствена платформа за јавно-приватни дијалог, покренуо и директно учествовао у организацији многих кључних реформи за поправљање пословног амбијента.

slika 1 Dvor Karadjordjevici

Министар пољопривреде Бранислав Недимовић је рекао да му је била част што је годинама служио тиму НАЛЕД-а, који, како каже, поседује спремност и визију како да мења Србију

Шеф мисије УСАИД-а Мајк де ла Роса је честитао Новаковићу на избору за новог председника УО НАЛЕД-а, наводећи да је та алијанса у великој мери допринела унапређењу пословног амбијента у Србији.

Домаћини свечаног пријема у Белом двору били су принц Александар Карађорђевић, принцеза Катарина, председник УО Владимир Новаковић и извршни директор НАЛЕД-а Виолета Јовановић.

Догађају је присуствовао велики број званица из привреде, локалних самоуправа, организација цивилног друштва, државних институција и дипломатског кора. Општину Блаце представљали су председник општине Милан Ћурчић и заменик председника општине Сузана Вељовић.

slika 2 Karadjordjevici dvor

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka