Председник општине Блаце у Нишу присуствовао састанку са Александром Вучићем

 

Након отварања фабрика, председник Александар Вучић је у Нишу разговарао са начелницима округа и председницима општина са југа Србије, којима је поручио да ће помоћи у реализацији пројеката како би се овај регион развијао. Састанку са председником државе присуствовао је и председник општине Блаце Милан Ћурчић.

Председник Вучић разговарао је са представницима Пчињског, Јабланичког, Топличког, Нишавског и Пиротског округа и председницима њихових општина, а заседали су у Официрском дому у Нишу.

Председник општине Милан Ћурчић рекао је да је председник државе замолио све председнике општина да спремају пројекте и идеје а да ће се он видети председницом Владе Аном Брнабић који су додатни програми за југ Србије. Састанак је био јако конструктиван и верујем да ће нам Вучић помоћи у реализацији горућих проблема у Блацу.

На том састанку, председник општине Милан Ћурчић позвао је председника државе да посети Блаце.

Председник Александар Вучић рекао је сви треба да раде на развоју ових 5 округа, јер они представљају живот за Србију. Ако останемо без становништва, ако останемо без индустрије, ако останемо без деце која значе будућност, џаба нам и путеви, џаба нам све друго што радимо за нашу земљу - додао је Вучић.

vucic

vucic2

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka