Термин одржавања седамнаестих по реду "Дана шљиве" од 23-25. августа

Након састанка oдржаног у понедељак 11. фебруара, Организациони одбор седамнаестих по реду "Дана шљиве" саопштава да је утврђен термин одржавања ове нучно-стручне и привредно-туристичке манифестације, највеће и  најзначајније у овом делу Србије.

dani šljive

Ове године Дани шљиве ће бити одржани у периоду од 23.-25. августа, а као и ранијих година најављује се окупљање великог броја произвођача шљиве и ракије, као и произвођача пољопривредне механизације и опреме и средстава за заштиту биља. Сем тога, посетиоце очекује богат и разноврстан културно-уметнички и забавни програм.

Подсећања ради, на Данима шљиве наступали су познати музички уметници: Северина Вучковић, Харис Џиновић, Мирослав Илић, групе Хари Мата Хари, Бајага и инструктори, Ван Гог, Рибља чорба, па затим Халид Бешлић, Шабан Шаулић, Весна Змијанац, Светлана Цеца Ражнатовић, Аца Лукас, Здравко Чолић али и многи други. Организациони одбор најављује богат програм и за ову седамнаесту по реду манифестацију. 

На првој седници организационог одбора оформљен је тим који ће бити задужен за културно уметнички програм па се на следећој седници организационог одбора очекују и први предлози за утврђивање културно уметничког програма овогодишње манифестације.

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije