Туристичка организација Блаце на 41. Међународном сајму туризма у Београду

Под слоганом "Лето је ближе него што мислите", у Београду је почео 41. Међународни Сајам туризма и трајаће до 24. фебруара. Туристичка организација "Блаце" представља туристичке потенцијале општине Блаце на овом Сајму. Штанд Туристичке организације налази се у хали 4 сајма где се представљају туристичке организације из Србије. Земља партнер овогодишњег Међународног сајма туризма у Београду је Бугарска. Као и сваке од претходних година, највеће интересовање посетилаца влада за информације о туристичко привредној манифестацији "Дани шљиве".

sajam

Београдски сајам крајем фебруара сваке године на неколико дана постаје „свет у малом“, али и привредна манифестација која, уз пословне, окупља и на десетине хиљада „обичних“ посетилаца. Неко тражи пословне партнере, неко туристичке аранжмане. Свакако, сви су ту и на једном месту представљају се туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори…

Из Туристичке организације "Блаце" поручили су да сви треба да посете њихов штанд, и виде шта Блаце има у понуди. "Саслушајте наше представнике на штанду, осетите чари нашег краја - саопштено је из Туристичке организације".

Радно време Београдског сајма  од 21-23. фебруара је од 10-19 часова док је у недељу отворено до 18 часова.  Цена појединачне улазнице за сајам износи 400 динара, док је цена паркинга 200 динара по једном сату.

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije