Туристичка организација Блаце на 41. Међународном сајму туризма у Београду

Под слоганом "Лето је ближе него што мислите", у Београду је почео 41. Међународни Сајам туризма и трајаће до 24. фебруара. Туристичка организација "Блаце" представља туристичке потенцијале општине Блаце на овом Сајму. Штанд Туристичке организације налази се у хали 4 сајма где се представљају туристичке организације из Србије. Земља партнер овогодишњег Међународног сајма туризма у Београду је Бугарска. Као и сваке од претходних година, највеће интересовање посетилаца влада за информације о туристичко привредној манифестацији "Дани шљиве".

sajam

Београдски сајам крајем фебруара сваке године на неколико дана постаје „свет у малом“, али и привредна манифестација која, уз пословне, окупља и на десетине хиљада „обичних“ посетилаца. Неко тражи пословне партнере, неко туристичке аранжмане. Свакако, сви су ту и на једном месту представљају се туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори…

Из Туристичке организације "Блаце" поручили су да сви треба да посете њихов штанд, и виде шта Блаце има у понуди. "Саслушајте наше представнике на штанду, осетите чари нашег краја - саопштено је из Туристичке организације".

Радно време Београдског сајма  од 21-23. фебруара је од 10-19 часова док је у недељу отворено до 18 часова.  Цена појединачне улазнице за сајам износи 400 динара, док је цена паркинга 200 динара по једном сату.

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka