Позивају се жене са територије општине Блаце на састанак на тему "женско предузетништво" који ће се одржати сутра у 13 часова у Културном центру "Драинац"

Руководство општине Блаце одржаће сутра, 11.04.2019. године састанак са женама заинтересованим за предузетништво, у Културном центру "Драинац" са почетком од 13 часова. Састанком ће председавати заменица председника општине Сузана Вељовић a тема ће бити женско предузетништво и реализација пројеката из те области.  Општина Блаце позива све жене са територије општине Блаце да присуствују састанку.

Општина Блаце је једна од локалних самоуправа којој је одобрен новац, односно бесповратна средства у износу од 500.000,00 динара за спровођење активности из усвојеног Локалног акционог плана за родну равноправност. Средства се додељују у оквиру пројекта "Кључни кораци ка родној равноправности" који реализује Координационо тело за родну равноправност Владе РС у сарадњи са агенцијом УН за родну равноправност и оснаживање жена а уз финансијску подршку Европске уније. Општина Блаце овим састанком планира да договори сет активности које ће се реализовати до краја текуће године са фокусом на унапређење положаја жена на тржишту рада, женско предузетништво и економско оснаживање жена из руралних подручја. 

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka