Председник општине уприличио пријем за Анатолија Карпова. Након састанка у кабинету обишли Сајам вина и хране у Блацу

Председник Општине Блаце Милан Ћурчић у свом кабинету у петак 07. јуна уприличио је пријем за заменика председника комитета руске Думе за међународне послове и вишеструког светског првака у шаху Анатолија Карпова. Пријему су присуствовали и помоћници председника општине Блаце Зоран Јозић и Иван Бургић. 

Председник Општине Блаце, Анатолију Карпову уручио је пригодан поклон намењен Владимиру Путину председнику Руске Федерације уз поруку председника Општине Блаце Милана Ћурчића да се нада скором сусрету са председником Руске Федерације. поклон Путину уручиће лично Анатолиј Карпов.

Анатолиј Карпов је рекао да је прошло десет година од када је први пут посетио Блаце.

"Ово је јубиларна 10-та година када су моји доласци у општину Блаце у питању, рекао нам је легендарни Анатолиј Карпов додавши да је сарадња са локалном самоуправом општине Блаце одлична и да се нада да ће тако бити и у наредном периоду."

Председник Општине Блаце Милан Ћурчић након данашњег састанка са Карповим истакао је да му је као председнику Општине припала велика част да данас угости Анатолија Карпова  који сарадњу са општином Блаце има од 2009. године.

"Надам се да ће се ова сарадња наставити и даље. Општина Блаце је ту да у неким разговорима са Анатолијем покуша да конкретизује сарадњу са Русијом, изјавио је председник Општине Блаце Милан Ћурчић."

Након састанка са представницима локалне самоуправе у Блацу, Анатолиј Карпов је обишао први сајам вина и хране "Top wine fest" који je заједно са председником Општине Блаце Миланом Ћурчићем, свечано прогласио отвореним.

 

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka