Јавна расправа од 12. – 15. јуна 2019. године о Нацрту одлуке о увођењу самодоприноса за подручје Месне заједнице Блаце за одржавање градског гробља и капеле

Општинско веће oпштине Блаце, на седници одржаној дана 12. јуна 2019. године, чл. 74. став 1. и чл. 112. Статута општине Блаце („Службени лист општине Блaцe“, 5/19) и члана 21. Пословника о раду Општинског већа општине Блаце („Службени лист општине Блаце“, 6/19) и Закључка Скупштине општине Блаце („Службени лист општине Блаце“, 6/19) донело је З А К Љ У Ч А К о утврђивању рокова и начина организовања поступка јавне расправе.

1 Јавна расправа о Нацрту одлуке о увођењу самодоприноса за подручје Месне заједнице Блаце за одржавање градског гробља и капеле у Блацу за период 2019-2025 године (у даљем тексту: јавна расправа), спроводи се у периоду од 12. – 15. јуна 2019. године.

II Позивају се грађани, који имају пребивалиште на територији месне заједнице Блаце, удружења са седиштем на територији Месне заједнице Блаце, стручна и остала јавност да узме учешће у јавној расправи тако што ће своје примедбе, предлоге и сугестије  доставити електронским путем на мејл Одељења органа општине Блаце Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или у писаном облику на писарници Општинске управе општине Блаце, са назнаком: „за Одељење органа општине Блаце“.

III По окончању јавне расправе Одељење органа општине Блаце сачињава извештај који садржи све предлоге и сугестије изнете у јавној расправи и исти доставља Општинском већу општине Блаце ради припреме предлога акта о поднетим предлозима и сугестијама за њихово прихватање, односно не прихватање.

 

- НАЦРТ ОДЛУКЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka