Подршком Општине Блаце отворено ново одељење у ПУ "Наша радост"

Заменица председника Општине Блаце Сузана Вељовић са начелницом Oпштинске управе Јулијаном Јовановић посетила је јуче предшколску установу „Наша радост“ у Блацу.

Повод посете био је први радни дан деце у новоотвореном одељењу предшколске установе "Наша радост" у Блацу, који је омогућила локална самоуправа.

vr2

"У претходном периоду планирали смо одређена средства која смо и реализовали у смислу отварања новог одељења које је комплетно опремљено за њихов несметан рад. У тим средствима предвиђене су и тракасте завесе које су биле неопходне у том простору где су деца смештена као и уградња клима уређаја. Један од најбитнијих пројеката који смо добили од министарства у вредности од 20 милиона, везан за доградњу установе, у поступку је реализације. Желимо да нашој дечици обезбедимо још боље услове и несметан рад да би се правилно развијали и едуковали, рекла је заменица председника Општине Блаце Сузана Вељовић која је додала да најмлађи суграђани имају приоритет и да ће се на побољшању квалитета њиховог боравка у Предшколској установи Наша Радост и даље радити".

Директорка предшколске установе „ Наша радост“ Добрила Стошић истакла је да је приоритет у наредном периоду стварање могућности за повећање обухвата деце предшколским васпитањем и образовањем.

"Приоритет у наредном периоду је рад на стварању могућности за повећање обухвата деце предшколским васпитањем и образовањем на територији наше општине, рекла је директорка предшколске установе Наша радост Блаце Добрила Стошић."

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka