Европски ПРОГРЕС организује ликовни конкурс

Европски ПРОГРЕС организује ликовни конкурс за уметничка решења за календар Европског ПРОГРЕСа за 2015. годину, који је отворен за све ученике средњих школа у 34 општине на југоистоку и југозападу Србије које су обухваћене програмом.

Овогодишња тема „Упознај Европу“ има за циљ да надахне ученике да истраже и открију мало познате а занимљиве чињенице о Европи, као и да искажу креативност у ликовном представљању својих открића широј публици. Учесници конкурса треба да представе сопствено виђење чињеница о Европи за које сматрају да су занимљиве и да их треба поделити са другима, у позитивном тону и уз исказано разумевање одабране теме. Средње школе које се одлуче да учествују на конкурсу за календар морају да организују интерни школски конкурс отворен за све ђаке. Рок за подношење радова је понедељак 10. новембар 2014, до 12 часова.

Ауторима 12 најбољих радова ће бити уручене следеће награде:

  • Прва награда – лаптоп рачунар
  • Друга и трећа награда – таблет рачунари
  • Девет утешних награда – дигитални фотоапарати
  • Професорима три ученика чији су радови оцењени као најбољи ће бити уручене књиге.

Једној средњој школи ће бити додељена посебна награда на основу укупног броја и квалитета свих радова поднетих на конкурс. Победничкој средњој школи ће бити уручени лаптоп рачунар и пројектор, који треба да допринесу унапређењу услова образовања ђака.

Европски ПРОГРЕС ће у Блацу крајем децембра 2014. организовати свечаност на којој ће бити додељене награде. У оквиру свечаности ће бити организована изложба најбољих приспелих радова и представљен календар Европског ПРОГРЕСа за 2015. годину.  

490x370 upoznaj-evropu

 

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka