ПОЗИВ ЗА ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ МОБИЛНОСТИ

Обавештавамо вас да се од 16-22. септембра 2021.године обележава манифестација Европска недеља мобилности чији је оснивач и покровитељ Европска комисија.

Ова манифестација има за циљ подстицање немоторизованих видова превоза у градовима и промоцију здравих начина кретања која не штете животној средини. Европска недеља мобилности је водећа кампања Европске комисије за подизање свести о одрживој мобилности кроз промоцију промене понашања у корист активних видова превоза (вожње бицикла и пешачења), јавног превоза и других интелигентних и еколошких транспортних средстава. Тема овогодишње кампање је „Здрави и безбедни са одрживом мобилношћу“, док је слоган који се промовише „Крећимо се одрживо. Останимо здрави.“

Позивамо Вас да се придружите овој манифестацији кроз промоцију здравих видова кретања који не утичу на загађење животне средине и да у уторак, 22. септембра 2021. године личним примером подржите акцију „Дан без аутомобила у градовима и општинама“ тако што ћете на посао доћи без аутомобила, пешице, јавним превозом или бициклом.

obavestenje

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg