ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ЗА ЉУДСКА И МАЊИНСКА ПРАВА И ДРУШТВЕНИ ДИЈАЛОГ НА ONLINE КОНСУЛТАЦИЈЕ

Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог позива представнике удружења и друге организације цивилног друштва, научно-истраживачке, струковне и друге организације, као и представнике државних и покрајинских органа, органа локалних самоуправа, представнике привредних субјеката и друге заинтересоване стране на online консултације у вези са Предлогом стрaтeгиje зa ствaрaњe пoдстицajнoг oкружeњa зa рaзвoj цивилнoг друштвa у Републици Србији за период од 2021-2030. године.

У прилогу можете наћи Предлог стрaтeгиje зa ствaрaњe пoдстицajнoг oкружeњa зa рaзвoj цивилнoг друштвa у Републици Србији за период од 2021-2030. године, која ће од данас до уторка  30.11.2021. године бити предмет јавних онлајн консултација, објављених на интернет страници Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог (https://www.minljmpdd.gov.rs/javne-konsultacije.php) и порталу е-Управе, као и образац за коментаре у вези наведеног документа.

Сугестије и коментари достављају се искључиво на приложеном обрасцу, најкасније до

до 30. новембра 2021. године на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

За сва питања можете се обратити Министарству за људска и мањинска права и друштвени дијалог, путем електронске поште на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефонским путем, на број: 011/311-38-95.

 

Предлог стрaтeгиje зa ствaрaњe пoдстицajнoг oкружeњa зa рaзвoj цивилнoг друштвa у Републици Србији за период од 2021-2030. године

  Baner generički

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg