Јавно обавештење о подношењу захтева Општинској управи Општине Блаце

obavestenje mНа основу Препоруке Штаба за ванредне ситуације Општине Блаце број III-06-1269/2020-1 od 15.06.2020 године у којој се наводи да се рад Општинске управе општине Блаце организује на најбезбеднији начин у циљу спречавања ширења инфекције COVID-19, изузев оних радњи код којих је лично присуство обавезно...

Проглашена ванредна ситуација на целој територији општине Блаце

obavestenje mНа предлог Општинског штаба за ванредне ситуације општине Блаце Председник општине Блаце донео је Одлуку о проглашењу ванредне ситуације због обилних падавина, раста водостаја и поплава на  целој територији општине Блаце.

Усвојене нове препоруке о мерама за сузбијање и заштите од ширења заразне болести COVID-19

obavestenje mКризни штаб за сузбијање заразне болести COVID-19 на 27. Седници одржаној 5 јуна 2020. године донео је Закључак којим се усвајају препоруке о мерама за сузбијање и заштите од ширења заразне болести COVID-19.

Обавештење за власнике пољопривредних газдинстава са територије Општине Блаце

obavestenje mОпштина Блаце позвала је власнике пољопривредних газдинстава са територије ове локалне заједнице, која, због Уредбе Владе Републике Србије да се све пијаце у земљи затворе због Корона вируса, нису у прилици да продају своје производе...

Донета наредба о затварању зелене пијаце у Блацу

obavestenje mНа основу законских овлашћења Штаб за ванредне ситуације Општине Блаце донео је наредбу о затварању зелене пијаце у Блацу од данас до даљег. Поштовање ове одлуке контролисаће Комунална инспекција Општинске управе.

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka