Јавни позив за учешће на јавној расправи о Нацрту одлуке о увођењу самодоприноса за подручје Месне заједнице Блаце за одржавање градског гробља и капеле у Блацу за период 2020-2025 године у периоду од 22 до 26 фебруара 2020

Општинско веће oпштине Блаце, на седници одржаној дана 21. фебруара 2020. године, у складу са чланом 74. став 1. и чланом 112. Статута општине Блаце („Службени лист општине Блaцe“, 5/19) и члана 21. Пословника о раду Општинског већа општине Блаце („Службени лист општине Блаце“, 6/19) и Закључка Скупштине општине Блаце („Службени лист општине Блаце“, 2/20) донело је ПРОГРАМ о утврђивању рокова и начина организовања поступка јавне расправе.

1 Јавна расправа о Нацрту одлуке о увођењу самодоприноса за подручје Месне заједнице Блаце за одржавање градског гробља и капеле у Блацу за период 2020-2025 године (у даљем тексту: јавна расправа), спроводи се у периоду од 22. – 26. фебруара 2020. године.

II Позивају се грађани, који имају пребивалиште на територији месне заједнице Блаце, удружења са седиштем на територији Месне заједнице Блаце, стручна и остала јавност да узме учешће у јавној расправи тако што ће своје примедбе, предлоге и сугестије  доставити електронским путем на мејл Одељењу органа општине и друштвених делатности Општинске управе општине Блаце Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или у писаном облику на писарници Општинске управе општине Блаце, са назнаком: „за Одељење органа општине Блаце“.

III По окончању јавне расправе Одељење органа општине Блаце сачињава извештај који садржи све предлоге и сугестије изнете у јавној расправи и исти доставља Општинском већу општине Блаце ради припреме предлога акта о поднетим предлозима и сугестијама за њихово прихватање, односно не прихватање.

 

 

- НАЦРТ ОДЛУКЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ

- PROGRAM зa javnu raspravu za groblje

 

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg