Позив месним заједницама за достављање предлога пројеката

Позивају се представници Месних  заједница на територији општине Блаце, да у поступку планирања буџета, доставе Општини Блаце предлоге пројеката за финасирање у 2018.год.

Предлози се достављају на припремљеним обрасцима, по областима:

1.општински и некатегорисани путеви,

2.речна корита,

3.сеоска гробља,

4. зграде.

Услов за разматрање предлога је да Месна заједница финансира пројекат са најмање 30% сопственог учешћа. Учешће веће од 30% ће се додатно ценити. Сви предлози пројеката морају бити подржани од стране Савета Месне заједнице, што се доказује копијом записника који се прилаже уз предлог пројекта.

Предлози се достављју у писаном облику, лично на писарници Општине Блаце, најкасније до 16.10.2017.год, на адресу:              

Општина Блаце

Председник општине

Карађорђева бр.4, 18420 Блаце

За помоћ у попуњавању образаца можете се обратите надлежним Одељењима Општинске управе:

За путеве и за сеоска гробља: Одељење за грађевинско земљиште, општинске и некатегорисане путеве и улице у насељу, тел: 027/371-678, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

За речна корита: Одељење за привреду, локални економски развој и друштвене делатности, тел: 027/371-079, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

За зграде: Одељење за урбанизам, грађевинарство, комунално стамбене и имовинско правне послове, тел: 027/379-210, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Обрасци за подношење предлога пројекта

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka