ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу термина у Спортској хали „Чика Душко Јовановић“ у Блацу за период 15. 3. 2022. - 15. 12. 2022. године

Општинско веће општине Блаце, на седници одржаној дана 5. марта 2022. године, објављује ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу термина у Спортској хали „Чика Душко Јовановић“ у Блацу за период 153. 2022.- 1512. 2022. године. Позивају се све заинтересоване спортске организације и друга правна лица да поднесу пријаве за доделу слободних термина у Спортској хали „Чика Душко Јовановић“ у року од 10 дана од дана објављивања јавног позива.

Пријаве се подносе  Стручној Комисији за за оцену годишњих програма у области спорта у општини Блаце на адресу: Карађорђева 4, 18420 Блаце са назнаком „ЗА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА РАСПОДЕЛУ СЛОБОДНИХ ТЕРМИНА У СПОРТСКОЈ ХАЛИ ЧИКА ДУШКО ЈОВАНОВИЋ - НЕ ОТВАРАЈ“.

Одлуку о додели термина доноси Општинско веће општине Блаце на предлог стручне Комисије за оцену годишњих програма у области спорта у општини Блаце.

Листа одобрених спортских организација и других правних лица које ће бити корисници поменутих слободних термина објавиће се на сајту www.blace.org.rs као и на огласној табли општине Блаце.

Предлагачи чија пријава буде коначно прихваћена и одобрена за добијање слободних термина у Спортској хали „Чика Душко Јовановић“ у Блацу, закључују уговор са председником општине Блаце којим се регулишу међусобна права и обавезе уговорних страна.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

Све информације у вези са јавним позивом могу се добити на имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , или телефон 027/371-110.

Комплетан текст Јавног позива можете преузети ОВДЕ.

Пријава на јавни позив преузети ОВДЕ.

 

obavestenje

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg