Свечани пријем 64. генерације студената прве године на Одсеку за пословне студије Блаце

У Културном центру “Драинац“ у Блацу данас је одржан свечани пријем студената прве године на Одсеку за пословне студије Блаце, Топличке Академије струковних студија.

Прочитан је и поздравни говор првог подпредседника сладе, Министра просвете, науке и технолошког развоја Бранка Ружића који је бруцошима пожелео  да Академија коју су изабрали испуни њихове жеље и очекивања.

20221003 120518 2048x922

Пријему су присуствовали вршилац дужности председника Академије др Звонко Златановић, помоћник председника Академије др Ивана Нешићи руководилац Одсека др Јасминка Ђуровић, који су се уз поздравну реч обратили студентима, пожелели им добродошлицу и срећан почетак студирања.

-Одлуком да будете студент Топличке Академије, Одсека за пословне студије Блаце направили сте прави избор.Постајете део академске заједнице у којој вас очекују савремени студијски програм, квалитетни професори, наставници и сарадници, рекла је у свом обраћању руководилац Одсека др Јасминка Ђуровић .

bscap0007

Ову свечану прилику увеличало је и присуство и стручног кадра и предметних наставника, без којих учење и усавршавање студената на Одсеку не би било драгоцено искуство каквим се Одсек за пословне студије Блаце, поноси.

Испред општине Блаце свечаности је присуствовао председник Општине Блаце Иван Бургић.

Успешно студирање бруцошима је пожелео и вршилац дужности председника Академије, др Звонко Златановић.

bscap0011

Наша мисија је да вас оспособимо да се самостално укључите у друштвену сферу живота. Дужност мојих колега, наставника и мене је да од вас створимо успешне струковне економисте, менаџере, инжињере…како би смо оправдали поверење које сте нам уписавши нашу Академију указали, поручио је будућим студентима др Звонко Златановић, вршилац дужности председника Академије.

У име Студентског парламента бруцошима се обратио колега Немања Томић који је овом приликом напоменуо да је основни задатак студентског парламента остваривање права и интереса студената. Својим будућим колегама пожелео је успешно школовање уз поруку да ће оно бити такво ако већ данас крену са радом.

bscap0012

Свечаност је увеличана извођењем неколико композиција на хармоници,  деветогодишњег Луке Ђорђевића, ученика Музичке школе Корнелије Станковић из Прокупља, носиоца бројних признања домаћих и иностраних такмичења.

Након свечаног пријема уследила је додела индекса студентима, у просторијама Одсека.

-64 ГЕНЕРАЦИЈИ СТУДЕНАТА основних струковних студија и желимо пуно среће, успеха и ентузијазма током студирања на Одсеку за пословне студије Блаце, поручили су на Одсеку за пословне студије Блаце.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg