КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА крајњих корисника (грађана) по Јавном позиву за суфинансирање мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији Општине Блаце у 2022. години

КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА

крајњих корисника (грађана) по Јавном позиву за суфинансирање мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији Општине Блаце у 2022. години

Комисијa за реализацију мера енергетске ефикасности стамбених зграда, породичних кућа и станова je на седници одржаној дана 10.10.2022. године, донела коначну ранг листу крајњих корисника средстава.

Подносиоци пријава имају право приговора Комисији у року од 8 (осам) дана од дана објављивања коначне ранг листе крајњих корисника. Приговор се подноси на писарницу Општинске управе општине Блаце. Комисија је дужна да одлучи по приговорима у року од 15 дана од дана пријема приговора.

Након истека рока за приговоре Општинско веће општине Блаце доноси Решење о додели бесповратних средстава крајњим корисницима (грађанима) за спровођење мера енергетске санације, чији је саставни део коначна листа крајњих корисника, на основу чега се закључују уговори.

Комплетну коначну ранг листу можете погледати ОВДЕ.

 

obavestenje

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg