ОПШТИНУ БЛАЦЕ ДАНАС ПОСЕТИО ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ДРАГАН СТЕВАНОВИЋ

У културном центру ,,Драинац" у Блацу одржан је састанак на ком су поред државног секретара министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Драгана Стевановића и руководства општине Блаце присуствовали привредници и представници месних заједница.

У обраћању присутнима Стевановић је између осталог нагласио да је веома важна подршка коју ће имати и општина Блаце у оквиру помоћи за југ Србије коју је најавио председник Александар Вучић, и да општина мора имати спремне пројекте које ће кандидовати.

На састанку су сви присутни имали могућност да дају своје предлоге и укажу на проблеме са којима се сусрећу. Било је разних иницијатива, највише су исказане потребе за новим инвеститорима, изградња општинских путева, санација постројења за пијаћу воду, као и сагледавање могућности да општина Блаце што скорије добије прикључак на гасовод.

После исцрпне дискусије на самом крају састанка државни секретар Стевановић поручио је присутнима да ће општина Блаце имати пуну подршку за решавање свих горућих проблема, похвалио рад локалне самоуправе и најавио поновно виђење и посету општини Блаце.

IMG 56f96aa8cebc40fa75159495b3472187 V

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg