sr    pl    en

Најбољим студентима са територије општине Блаце уручена награда "Топлички устанак"

У Блацу је 27. јануара, најбољим студентима са подручја општине уручена награда "Топлички устанак".

У години јубилеја - сто година од Топличког устанка, повељу и новчану награду добило је 47 студената са просечном оценом изнад осам и по. Сви пријављени кандидати су испунили услове конкурса па су одлуком Општинског већа сви наградјени.

Награде је уручио Председник општине Блаце Зоран Јозић који се у препуној сали КЦ "Драинац" Блаце обратио и поздравио најбоље студенте истичући да ће локалној самоуправи најбољи студенти увек бити приоритет. Он је том приликом студенте позвао да наставе са овако добрим резултатима и рекао да се рад и образовање увек исплати.

Општинско веће општине Блаце, награду Топлички устанак доделило је за 47 најбољих студената.Награда се састоји од дипломе и новчаног износа од 8000 динара. Другом одлуком општинског већа додељена је и новчана помоћ са 58 студената, првог степена студија – основних академских и интегрисаних студија од 2. до 4. године студија.

Церемонији уручења награде "Топлички устанак" присуствовала је и делегација града Водњана из Истре као и многи грађани који су громким аплаузима испратили додељивање награде најбољим студентима.

studenti

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije