sr    pl    en

Успешна промоција Блаца на Међународном сајму туризма у Београду. Дани шљиве привукли највећу пажњу посетилаца

Туристичка организација Блаце у  хали 4 Београдског Сајма представила је целину туристичких потенцијала, културно-историјског наслеђа и природних богатстава наше општине на 39. Међународном сајму туризма у Београду, који је одржан од 23. - 26. фебруара 2017. Туристичка организација Блаце је након великог успеха манифестације „Дани шљиве“, одлучила да богату туристичку понуду наше општине представи  са поруком ,,Блаце – град шљиве и младих“.

TO Blace 2

Штанд наше туристичке организације посетили су бројни гости из земље и иностранства а посебну пажњу наш штанд имао је од стране музичких извођача који су посетили штанд ТО „Блаце“. Владо Георгиев, Жељко Васић и многи други, изразили су задовољство пријемом на штанду и најавили да би волели да се друже са публиком на Данима шљиве.

Vlado Georgiev

Овогодишњи наступ ТО „Блаце“ на Београдском сајму туризма омогућио је да се туристички потенцијали представе на један сасвим нов начин израдом модерних сувенира који симболизију нашу општину и туристичке потенцијале.

TO Blace 3

ТО „Блаце“ је у суботу,  традиционално на свом штанду на Београдском сајму туризма организовала „Дан општине Блаце“ за посетице  који су имали прилике да пробају блачку шљивовицу и многе производе од шљиве али и других аутохтоних производа овог краја. Сви посетиоци штанда могли су да се упознају са богатом гастрономском понудом Блаца, затим да виде дела блачких старих заната, пробају блачко вино „Доја“, сиреве млекаре „Лазар“,органске производе „Миди Органик“ из Гргура, ракију дестилерије „Мими“ као и друге производе који карактеришу општину Блаце. Посебан акценат био је на шљиви, производима од шљиве и манифестацији "Дани шљиве", али и на промоцији јединственог палеонтолошког налазишта Пребреза и будућег туристичког драгуља Блаца - Блачко језеро!

Свеопшти утисак је да је учешће Туристичке организације било успешно, да су атрактивни пропагандни материјали и пријатне и вредне промотерке учиниле да се леп глас о Блацу прошири по Србији и иностранству. Посебан шмек промоцији Блаца на Сајму имало је учешће Актива жена из Блаца које су припремале укусну храну за све посетиоце блачког штанда.

TO Blace 1

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije