sr    pl    en

Дом здравља Блаце добио донацију од Владе Јапана у вредности од 72 720 евра

У Амбасади Јапана у Београду недавно је одржана церемонија потписивања уговора за осам пројеката за основне потребе становништва.

Влада Јапана обезбедила је 435,433 евра за осам локалних организација у Републици Србији, за пројекте за основне потребе становништва (ПОПОС), између којих је и Дом здравља Блаце.

Церемонији је поред амбасадора Јапана, представника министарстава здравља, пољопривреде и просвете Републике Србије, уз остале добитнике донације, присуствовао и директор Дома здравља Блаце др Радољуб Дуњић.

 RAD3001

ПОПОС донације имају за циљ да подрже социјални развој кроз пројекте за основне потребе становништва. Влада Јапана пружа финансијску помоћ неопходну за имплементацију пројеката који ће допринети економском и социјалном развоју земље.

Од укупно 400 захтева за донацијом колико је било ове године, осам пројеката ће бити реализовано, између којих је и пројекат Дома здравља Блаце, чија вредност износи 72 720 евра.

Дом здравља Блаце је пројектом за финансијску донацију Владе Јапана добио једно санитетско возило, апарат за ултразвучну дијагностику, офталмолошки безконтактни тонометар и два ЕКГ апарата.

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije