sr    pl    en

„Дани шљиве Блаце 2017“ од 25. до 27 августа. Циљ: Задржати ниво без претеривања трошкова

„Дани шљиве Блаце 2017“ биће одржани у периоду од 25. до 27 августа , одлучено је на првој седници организационог одбора манифестације која је одржана јуче са почетком од 19 часова у Културном центру „Драинац“.

Према речима Председника општине Блаце Зорана Јозића који је и председник организационог одбора предстојеће манифестације „Дани шљиве Блаце 2017“, Општина Блаце потрудиће се максимално да нађе довољан број спонзора и донатора како би манифестација била одржана на високом нивоу али без претеривања трошкова. Због последица насталих услед временских непогода општина Блаце није у могућности да за овогодишњу манифестацију уложи велика средства али захваљујући спонзорима и донаторима потрудиће се да манифестација има богат програмски садржај.

На првој седници организационог одбора за обележавање манифестације  „Дани шљиве Блаце 2017“ подељени су задаци за осмишљавање културно-уметничког програма за сва три дана манифестације. Седници је присуствовала већина од укупног броја чланова организационог одбора.

Dani sljive

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije