sr    pl    en

На пријему у кабинету Председника општине награђени најбољи ученици у генерацији. Јована Судимац и Милица Лојић најбоље у школској 2016/2017 години

Најбољим ученицима средње и основне школе у Блацу  додељене су вредне награде које је данас у свом кабинету уручио Председник општине Зоран Јозић. Он је најбољим ученицима генерације доделио новчане награде и енциклопедије „Свезнања“, али и цветне аранжмане које су добиле и разредне старешине као и директорка О.Ш „Стојан Новаковић“. Јована Судимац и Милица Лојић најбољи су ученици у својој генерацији у школској 2016/2017 години.

IMG 8055

Награде за најбоље ученике генерације додељује локална самоуправа, са циљем да се помогну и стипендирају талентовани ученици али и да се промовише њихов изузетан успех у школовању. На данашњој свечаности која је уприличена у кабинету Председника општине присуствовали су ученици генерације Јована Судимац (основна школа) и Милица Лојић (средња школа), њихови родитељи, директори основне школе „Стојан Новаковић“ Данијела Николић, директор средње школе „Блаце“ Горан Јозић, разредне старешине најбољих ученика Сузана Анђелковић, професор енглеског језика у средњој школи Блаце и Весна Миљаковић, професор српског језика у О.Ш „Стојан Новаковић“.

IMG 8060

ucenica os

Председник општине Блаце Зоран Јозић овом приликом је истакао да му је драго да су се још давне 2004-те године док је био на функцији директора школе створили услови за награђивањем најбољих ученика и да се та пракса одржала и данас када је он на функцији председника општине.  Он је у свом обраћању честитао ученицама на успеху и том приликом истакао да је најважнији ресурс знање и да ће општина наставити да помаже најбоље као и да их афирмише да касније своје знање примене у пракси. Он се захвалио и директорима обеју школа али и родитељима којима је честитао што имају дивну децу те се осврнуо и на марљив рад који су са ученицама имале разредне старешине, којима је као дугогодишњи колега у просвети рекао да посебно разуме њихово залагање за мали колектив који се зове одељење.

IMG 8065

IMG 8076

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije