Амбасадори Палестине и Либана у Блацу

У сали Скупштине Општине Блаце данас у 14 часова уприличен је пријем за Њихове екселенције амбасадора државе Палестине и амбасадора Републике Либан у Србији. Повод њиховог доласка у Блаце је посета манифестацији „Село слави шљиву“ која се одржава у Гргуру. У овом селу блачке општине вечерас ће бити присутан и председник Републике Србије Томислав Николић.

DSC 3532

Уважене госте данас су дочекали званичници локалне самоуправе, привредници наше општине, као и директори јавних установа и предузећа.

У поздравној речи присутнима се обратио председник Општине Блаце Иван Бургић, након чега су гости имали прилику да погледају промотивни филм кроз који су се упознали са општином и привредним, а пре свега са пољопривредним потенцијалима овог краја.

DSC 3535

Након тога са домаћинима су посетили предузеће „Ми-Ми“ ДОО у Блацу, које се бави производњом воћних ракија и сушару предузећа „Мидиорганик“ у Гргуру.

Пета по реду манифестација „Село слави шљиву“ почела је у 17 часова културно-уметничким програмом испред Дома културе у Гргуру.

 

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg