sr    pl    en

Културно лето у Блацу бележи све већу посећеност

Након четвртог дана манифестације Културно лето, која се одржава на платоу испред културног центра "Драинац" у Блацу, наступили су Срцоломци из Прокупља а након њих и Милан Динчић "Диња", док ће публика вечерас од 21:30 имати прилику да чује популарни куршумлијски бенд Ћаче и Ђаво.

Током трајања ове манифестације бројни грађани и грађанке имају прилике да уживају у целодневном програму који је за њих припремио организациони одбор манифестације. Након четвртог дана трајања манифестације закључак је да Културно лето у Блацу бележи све већу посећеност и да публика долази и из суседних општина па се тако и вечерас очекује мноштво гостију из Куршумлије због учешћа њиховог бенда који ће наступити вечерас.
Директорка културног центра  "Драинац"  Марија Ћурчић истиче да је ово прво културно лето и у неку руку пробно јер ће у сваком случају бити смерница за даљу организацију и то шта је то што публика у Блацу највише воли.

Културно лето се одржава у организацији Културног центра "Драинац" а траје од 03.-10. јула а улаз за све посетиоце је бесплатан.

 Kulturno leto najava

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije