Конкурс за Светосавску повељу

oglasi mТоплички управни округ и установе културе поводом Светог Саве додељују Светосавску повељу најистакнутијим појединцима и институцијама из области привреде, просвете, здравства, културе, спорта и вере.

Оглас за прикупљање предлога за доделу Благодарнице Општине Блаце „Свети Сава“ за 2019. годину

 

oglasi m

Општинско веће општине Блаце, на седнице одржаној дана 3. јануара 2020. године, донело је Одлуку о објављивању Огласа за прикупљање предлога за доделу Благодарнице Општине Блаце „Свети Сава“ за 2019.

Конкурс за доделу награде Драинац за 2019. годину

obavestenje mНа основу члана 10. Статута општине Блаце („Службени лист општине Блаце“, бр. 5/19)) и члана 12. Одлуке о јавним признањима општине Блаце („Сл. лист општине Блаце“, бр. 1/06), Жири за доделу награде „Драинац“ расписује Конкурс за доделу награде Драинац за 2019. годину.

оглас за избор кандидата за именовање директора Јавног комуналног предузећа „Блаце“, са седиштем у Блацу

oglasi m

Скупштина општине блаце - комисија за спровођење јавног конкурса за избор директора у јавним предузећима оглашава јавни конкурс за избор кандидата за именовање директора Јавног комуналног предузећа „Блаце“, са седиштем у Блацу.

Конкурс за доделу новчане помоћи студентима

obavestenje mНа основу Правилника о условима за остваривање новчане помоћи студентима начелник Општинске управе општине Блаце, дана 3. децембра 2019. године, расписује конкурс за доделу новчане помоћ студентима. Право на новчану помоћ могу остварити студенти академских и струковних студија на високошколским установама чији су програми акредитовани од стране надлежног Министарства.

 

Јавни позив активним пољопривредним газдинствима са територије Општине Блаце за оствариваЊе права на осигураЊе засада шљиве и вишЊе у 2019.години

oglasi mНа основу Решења о образовању комисије за утврђивање права на осигурање засада шљиве и вишње на територији општине Блаце у 2019 . години („Службени лист општине Блаце“ бр. 5/19) и Правилника о осигурању засада шљиве и вишње на територији општине Блаце у 2019. години...

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka