ПОЗИВ за јавну расправу о Нацрту Стратегије за унапређивање предшколског васпитања и образовања општине Блаце

obavestenje mПозива се стручна јавност и сви заинтересовани грађани да се укључе у поступак јавне расправе о Нацрту Стратегије за унапређивање предшколског васпитања и образовања Општине Блаце у периоду од 2020. до 2025. године...

Проглашена ванредна ситуација на целој територији општине Блаце - због епидемије болести COVID-19

kovidНа предлог Општинског штаба за ванредне ситуације општине Блаце са 40. (четрдесете)  ванредне седнице Штаба одржане дана 02.12.2020. године, Председник општине Блаце донео је Одлуку о проглашењу ванредне ситуације.

Ограничава се радно време угоститељских објеката

obavestenje mРадно време угоститељских објеката ограничава се тако да ти објекти и ноћни клубови неће радити од 23 часова. На данашњој седници Штаба за ванредне ситуације донето је следеће

Oбавештење за кориснике дечијег додатка

obavestenje mОдељење oргана општине и друштвених делатности Општинске управе Општине Блаце обавештава све активне кориснике дечјег додатка да су у обавези да доставе школске потврде (за школску 2020/2021 годину) за децу која похађају основну или средњу школу.

Проглашена Ванредна ситуација на територији Општине Блаце

obavestenje m

Због тренутно неповољне епидемиолошке ситуације у окружењу (пораст броја позитивних на корона вирус у општинама Прокупље, Брус и Куршумлија)Општина Блаце је дана 23.07.2020. године прогласила Ванредну ситуацију на територији Општине Блаце како би се стекли услови за увођење нових мера у циљу спречавања појаве и даљег ширења вируса.

  Baner generički

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka