ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДЛУЦИ УСТАВНОГ СУДА

obavestenje m

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДЛУЦИ УСТАВНОГ СУДА бр. IУз-60/2021 од 14.фебруара 2024. године,  за кориснице права на накнаду зараде, односно накнаду плате за време породиљског одсуства и одсуства са рада ради неге детета.

 

ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ О СЕОСКОМ ТУРИЗМУ

obavestenje mУ скупштинској сали општине Блаце одржано је 20.02.2024.године, предавање на тему сеоског (агро) туризма. Предавање је одржао саветник на пословима туризма др Бранко Красојевић из Београда.

Обавештење о додели новчане помоћи студентима

obavestenje m

Привремени орган општине Блаце, на седници одржаној дана 13. фебруара 2024. године, на предлог Комисије за доделу новчане помоћи студентима који су се пријавили на Конкурс за доделу новчане помоћи, донео је Одлуку о додели новчане помоћи студентима.

 

АПЕЛ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЛАЦЕ -ПОЖАРИ НА ОТВОРЕНОМ ПРОСТОРУ-

flajer1 Page 1

Имајући у виду период сувог времена које погодује настанку и развоју пожара на отвореном простору који се веома брзо шире и могу захватити велике површине апелујемо на све наше грађане да буду одговорни, поштују закон и буду веома опрезни приликом употребе отвореног пламена.

 

Општина Блаце отпочела је са реализацијом активности у оквиру пројекта "Подршка одрживим услугама социјалне заштите у заједници политикама укључивања на локалном нивоу"

obavestenje m

Општина Блаце је добила подршку за унапређење социјалне заштите на локалном нивоу у оковиру пројекта „Подршка одрживим услугама социјалне заштите у заједници и политикама укључивања на локалном нивоу“.

 

 

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg