Општина Блаце спремно дочекује зимску сезону. Зимска служба још сада у приправности

Механизација за одржавање блачких путева и улица у зимској сезони спремна је за снежни прекривач. У надлежности локалне самоуправе је одржавање градских и сеоских путева и улица, а посао је и ове године поверен ЈКП-у „Блаце“.

Председник општине Зоран Јозић посетио је њихов плац са директором ЈКП „Блаце“ Дејаном Средојевићем. Том приликом рекао је да наши суграђани не треба да брину о проходности путева у зимској сезони.

„Зимска сезона креће, а службе које то раде су спремне. Посебно ми је драго што ће посао радити наше Јавно комунално предузеће, које је способно да одговори на строге услове које смо поставили програмом рада зимске службе - истакао је председник Јозић.“

- Имајући у виду да се ЈКП „Блаце“ низ година бави одржавањем путева у зимској сезони, на територији општине Блаце, уз добру организацију спремни смо за рад у зимским условима. Поседујемо сву потребну механизацију, људство и опрему за рад у зимској служби. Данас смо представили само део механизације и потребних средстава за одржавање путева - казао је Средојевић.

Jozic sneg

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka