Усвојен Локални акциони план за младе Општине Блаце за период од 2015-2020.

На редовној седници Скупштине Општине Блаце одржаној 7. децембра одборници и одборнице СО Блаце  разматрали су и одлучивали о предлогу Локалног акционог плана за младе  за период од 2015-2020. године.

mladi-lap-1

Предлог Плана представио је Председник Савета за младе и одборник владајуће странке (СНС) у СО Блаце Горан Перић, предавач на Високој пословној школи струковних студија Блаце. Од укупно присутних 21 одборника и одборница, за усвајање ЛАП-а за младе гласало је 20, док је један одборник био уздржан.

Годишњим планом за 2015. годину предвиђено је увођење нових услуга и сервиса за младе блачане а планом је обухваћен и наставак Дивац омладинског фонда Блаце као и сарадња са студентима Високе пословне школе струковних студија.

„У наредној години младе очекују бројне акције и пројекти које ће спроводити Канцеларија за младе, па се надамо да ће системска подршка довести до општег унапређења стања младих и омладинске политике у Блацу“ – саопштио је председник Општине Блаце Иван Бургић и додао да су у плану и други инфраструктурни пројекти који млади годинама уназад ишчекују. Све што ће радити локална самоуправа у будућем периоду, радиће за наше младе суграђане како бисмо зауставили миграције из Блаца али и стимулативним пројектима вратили младе да раде и дају допринос развоју наше заједнице.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg