Обавештење о измени режима саобраћаја моторних возила за време постављања новогодишње расвете

Мења се режим саобраћаја на путу тако што се обуставља саобраћај моторних возила у насељу Блаце дана 18-20.12.2021. године у трајању од 07:00 до 15:00 часова, ради постављања новогодишње расвете, и то, десна коловозна трака, у улици Карађорђевој од раскрснице са улицом Косте Војиновића, према центру, и у улици Краља Петра Првог Карађорђевића, од центра до кружног тока.

За време обуставе саобраћаја из члана из става 1. овог решења , саобраћај моторних возила биће преусмерен у етапама, и то:

  • из улице Карађорђева (из правца Крушевца) према улици Косте Војиновића – за време извођења радова у овом потезу улице.
  • из улице Краља Петра Првог Карађорђевића (раскрсница у центру града) према улици Радоша Јовановића Сеље и Браће Вуксановић – за време извођења радова у овом потезу улице.
  • из улице Краља Петра Првог Карађорђевића (раскрсница код зелене пијаце) према улици Вука Караџића лева и десна страна улице – за време извођења радова у овом потезу улице.

Привремена обустава саобраћаја иодноси се на сва моторна возила изузев возила са првенством пролаза и возила комуналних предузећа у случају кварова на инфраструктури као и возила ангажованих на постављању новогодишње расвете.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg