Фондација “Хумана срца” и Општина Блаце данас су испунили новогодишње жеље блачких основаца кроз пројекат Пожели жељу

Фондација”Хумана срца” у сарадји са Општином Блаце реализовала је пројекат под називом “Пожели жељу”.Тим поводом данас су  у Култуном центру “Драинац” у Блацу,испуњене жеље и уручени поклони за 30 блачких осоваца.

 20220929 122034 1 2048x1036

Из Фондације “Хумана срца”посебо се, када су донације у питању, захваљују компанији Техноманија, која је испунила велики број жеља присутних малишана.

У питању је први велики пројекат Фондације “Хумана срца” а циљ пројекта – да се деци основношколског узраста испуне новогодишње жеље, данас је на најбољи могући начин и испуњен.

Наиме, општина Блаце је прва општина у којој је овај пројекат реализован, а биће реализован и у општинама Бела Црква и Варварин.

bscap0000 1

Блачки основци захваљујући овом пројекту имали су прилику да у специјално дизајнираној кућици која је била постављена у парку у центру Блаца, кроз литерарни састав опишу своју новогодишњу жељу.

Те жеље данас су реализоване и поклони су у културном центру “Драинац” у Блацу  уручени деци.

Присутне је најпре поздравио председник Општине Блаце Иван Бургић који је овом приликом позвао све блачке привреднике да се у наредном периоду укључе у овакве акције које имају за циљ да испуне жеље и обрадују наше најмлађе суграђане.

bscap0011 2

Леп дан данас у Општини Блаце,леп дан који је измамио дечје осмехе.Захвалио бих се Фондацији “Хумана срца” која је данас деци која су била највреднија и прва пожелела своје новогодишње жеље, те исте и испунила. Ово је почетак једне лепе сарадње и драго ми је што видим много насмејане деце која су данас добила вредне поклоне, рекао је овом приликом председник Општине Блаце Иван Бургић.

Помоћник председника општине Блаце Сузана Вељовић овом приликом је изразила велико задовољство и част што је Општина Блаце прва која је са Фондацијом  “Хумана срца” реализовала један овакав пројекат који је обрадовао наше најмлађе суграђане.

Испред Фондације “Хумана срца” присутне је поздравила Данијела Василијевић која се овом приликом захвалила руководству Општине Блаце које је у њиховој Фондацији видело сигурног партнера за реализацију пројекта “Пожели жељу”.

bscap0015 2

Велика ми је част и задовољство што смо данас дошли са првим поклонима у циљу уручења свих новогодишњих жеља блачких основаца. Данас смо уручили 30 поклона, односно испунили жеље 30 малишана а њихова радост поводом тога оно је што нам даје ветар у леђа да идемо даље и радимо пуном саногом и енергијом. Захвалила бих се и компанији Техноманија која је испунлила жеље великом броју данас награђене деце, истакла је овом приликом Данијела Василијевић.

Да подсетимо, пројекат Фондације “Хумана срца”реализован у сарадњи са Општином Блаце, свечано је отворен на Данима шљиве у Блацу а новогодишње жеље данас су испуњене. Међу поклонима били су телевизори, мобилни телефони, електрични тротинети , бицикле, лап топови и још много тога, односно, деца су добила управо оно што су пожелела.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg