Измена режима саобраћаја за време извођења радова у улици Карађорђевој у насељу Блаце

Општинска управа Општине Блаце, Одељење за управљање капиталним пројектима и путевима, комуналне послове и саобраћај обавештава јавност о извођењу радова у улици Карађорђевој у насељу Блаце, на деоници од улице Браће Вуксановић до улице Милана Топлице, у периоду од 20.03.-15.04.2023. године. За време извођења радова обуставиће се саобраћај у десној коловозној траци, гледано од раскрснице са ул. Браће Вуксановић према западу.

-Саобраћај моторних возила преусмериће се из десне коловозне траке у леву коловозну траку (гледано од раскрснице са ул. Браће Вуксановић према западу) и дозвољава се двосмерно кретање возила у левој коловозној траци.

-Забрањује се заустављање и паркирање возила на коловозу и на тротоару у левој коловозној траци (гледано од раскрснице са ул. Браће Вуксановић према западу)

-Ограничава се брзина кретања моторних возила у зони радова на 20 км/час

-обуставља се саобраћај моторних возила од раскрснице улица Карађорђеве и Краља Петра Првог према улици Браће Вуксановић и обрнуто. 

Током обуставе саобраћаја према улции Браће Вуксановић, саобраћај из улице Краља Петра Првог (из правца истока) ће бити преусмерен према улице маршала Јозефа Пилсудског. 

Привремена обустава саобраћаја односи се на сва моторна возила изузев возила комуналних предузећа, у случају кварова на инфраструктури. 

 

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg