Утврђени термини одигравања утакмица на турниру "Нађи времена за кошарку"

Блаце је домаћин предстојеће Meђународне манифестације „Нађи времена за кошарку“ која почиње у петак 29. маја. Утакмице се одигравају на терену Спортске хале „Чика Душко Јовановић“ а домаћа екипа „Јастребац“ угостиће КК Младост из Илијаша (Босна и Херцеговина), КК Баскет ИН Смедерево и КК Прокупље. Надметање ће бити одржано у мушкој конкуренцији у категорији јуниора, односно дечака рођених 1996. и млађих.

Такмичење има за циљ промоцију спорта и кошарке, али и промоцију правих друштвених вредности као и успостављање нове спортске сарадње са клубовима из држава у окружењу.  У суботу од 11 часова за госте је организован обилазак културних знаменитости блачког краја (Драинчеве родне куће у Трбуњу, цркве Св. Архангела Гаврила у Врбовцу, Споменика природе „Пребреза - палеонтолошки локалитет“ и др.). 

Координатор манифестације Марко Симић, који са својим колегама припрема реализацију овог спортског догађаја, наглашава да је неопходна финансијска средства обезбедила Општина Блаце и захваљује председнику Ивану Бургићу и локалној самоуправи, као и Спортском савезу Општине Блаце и СТТЦ „Нирвана“.

Организациони одбор објавио је термине одигравања утакмица, тако да 29. маја манифестација почиње у 19 сати сусретом КК Младост и КК Прокупље, након чега ће од 20 часова бити церемонија свечаног отварања турнира, а потом утакмица између домаћег КК Јастребац и КК Баскет ИН. У суботу су на програму две утакмице:

19:00 КК Баскет ИН – КК Прокупље

20:30 КК Младост – КК Јастребац

Последњег дана турнира од 10 часова састају се КК Баскет ИН и КК Младост, у 11:30 почиње сусрет КК Јастребац и КК Прокупље, после којег следи свечано затварање турнира и додела признања.

Улаз за све утакмице Meђународне кошаркашке манифестације „Нађи времена за кошарку“ је бесплатан.

kosarka1

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg