КК Прокупље победник међународног турнира "Неђи времена за кошарку"

Екипа КК Прокупље победник је међународне  манифестације  „Нађи времена за кошарку“, која је у периоду од 29. до 31. маја одржана у Блацу. Друго место припало је екипи домаћина, КК Јастребац из Блаца, треће КК Баскет ИН из Смедерева а четвртопласирана екипа је КК Братунац. За најбољег играча проглашен је Ђорђе Петровић из екипе КК Прокупље.

kosarka3

За подршку у организацији манифестације захвалнице су добили Општина Блаце, Спортско туристичко трговински центар Нирвана из Блаца, Спортски савез општине Блаце, Дом здравља Блаце и МУП ПС Блаце.

Подсетимо, Блаце је било домаћин тродневне манифестације „Нађи времена за кошарку“ а утакмице су игране на терену спортске хале „Чика Душко Јовановић“. На поменутом такмичењу учествовалe су четири екипе: КК Јастребац, КК Братунац, КК Баскет Ин Смедерево и КК Прокупље. Такмичење је одржано у мушкој конкуренцији у категорији јуниора 1996. годиште и млађи и имало је за циљ промоцију спорта и кошарке и промоцију правих друштвених вредности и успостављање нове спортске сарадње са клубовима из држава у окружењу.

Координатор манифестације Марко Симић, који је са својим колегама припремао реализацију овог спортског догађаја, наглашава да је неопходна финансијска средства обезбедила Општина Блаце и захваљује председнику Ивану Бургићу и локалној самоуправи, као и Спортском савезу Општине Блаце и СТТЦ „Нирвана“. Марко Симић такође је истакао да је Блаце оправдало епитет доброг домаћина а учесници су изразили жељу да и наредне године иста манифестација буде одржана у Блацу.

kosarka2

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg