Креативне радионице за израду сувенира манифестације "Дани шљиве"

Организациони одбор 12. манифестације "Дани шљиве Блаце 2014" вас позива да се пријавите на креативнe радионицe за израду воћног сувенира манифестације којe ће се реализовати у Блацу у периоду од 12. - 28.8.2014. на више локација. Прва радионица одржаће се 12. августа у просторији канцеларије за младе Општине Блаце са почетком у 12 часова.

MOS logo novi
Радионице су намењене младим људима из Топличког округа (15-30 година) који су заинтересовани или ангажовани у областима активизма, уметности или друштвено-корисног рада. Учесници ће имати прилику да науче нешто више о сувенирима у теорији и пракси и тако унапреде своја знања у прехрамбеном и туристичком сектору.
Пријаве послати на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 10.08.2014. године. Број учесника је ограничен, а учесници који буду одабрани ће бити обавештени до 11.08.2014. године. Радионице су бесплатне за све учеснике, а учесници који буду присуствовали на радионицама ће добити потврде о учешћу.
Креативна радионица за израду сувенира организује се посредтсвом пројекта „4.Сајам омладинског туризма у Топличком округу“ који спроводи Општина Блаце а финансира Министарство омладине и спорта.
Све ближе информације о одржавању креативних радионица можете добити и путем телефона 027/371-167. 

WordПријавни формулар

Пројекат „4. Сајам омладинског туризма у Топличком округу“ 

спроводи Општина Блаце, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg